Het is eindelijk zo ver!
De redactie heeft nog eens in levende lijve kunnen samen zitten. Daaruit sproot de online editie van onze straatkrant voort. Hoe beleefden dak- en thuisloze mensen de Corona crisis? Lees het allemaal in deze speciale editie. Lees meer over de voedselbedeling met vrijwilliger Dirk, over de maatregelen van de regering en het effect daarvan op de meest kwetsbaren, laat je meevoeren door de gedichten van Werner en Jos├ę, twee gastschrijvers van de krant. Leef mee met Lisette en Natacha. En natuurlijk: geniet van het lekkere eten van Stefaan. Klik op de link om onze online krant te openen:

https://coronaeditie.straatwijsgent.be/

Met hartelijke dank aan Koba Ryckewaert voor de vormgeving en Linde Jacobs voor het nalezen.

Ben je door het lezen van onze krant zelf geïnteresseerd om mee te helpen? Dat kan! Met Straatwijs zoeken we nog steeds naar straatwijze mensen die zich willen aansluiten bij ons redactieteam. Leef je zelf op straat of heb je op straat geleefd en wil je graag reporter, illustrator, fotograaf of manusje-vana-alles worden bij onze krant? Of ben je journalist of copywriter (in opleiding) en wil je helpen met het nalezen en verbeteren van teksten?
Stuur een mailtje naar info@straatwijsgent.be of bel naar Kaat: 0478635706